Most popular

Kopier Pro - Dette er et nytt trading konsept som lar deg se på hva de mest suksessfulle handelsmenn gjr og kopiere suksess. Planleggings - og veiledningssenteret, som..
Read more
Wir verwenden Cookies, um Inhalte zu personalisieren, Werbeanzeigen maßzuschneidern und zu messen sowie die Sicherheit unserer Nutzer zu erhöhen. Recognizing the One China principle has been the..
Read more

Gratis programvare gavekuponger


gratis programvare gavekuponger

fra en CD til lydfiler (WAV, MP3 eller Ogg Vorbis). ImgBurn ImgBurn er et program som hjelper deg å brenne image iherb-kupongfri internasjonal fraktuel filer på CD/DVD. I tillegg er det ikke plagsomt for brukeren du merker knapt at du har det installert. PrimoPDF PrimoPDF er en liten sak som lar deg oprette Pdf filer på et blunk. Fjerner også sporene du legger igjen på maskinen etter en tur på nettet. Legger en mengde kjente (beryktede) sider og filer i Restricted Zone og stopper nettleseren fra å laste ned filer, skadelige javascript og ActiveX programmer uten din, og andres, viten. Programmet har tidligere virket uoversiktlig og rotete for mange, men nå har det endelig kommet med en mulighet for å samle alt i et vindu. Video, radio, musikk VLC Media Player er vår favoritt multimediaspiller, og Spotify er vårt favorittprogram for gratis musikk via internett. En ftp klient for å legge ut hjemmesiden når den er ferdig.

Kaspersky Free, kaspersky Free er et gratis antivirusprogram. Det har også sttte for å lese/dekomprimere: ZIP, 7-ZIP, A, ACE, ARJ, BZ2, CAB, cpio, DEB, GCA, GZ, IMP, LHA (LZH LIB, RAR, RPM, SQX, TAR, TGZ, TBZ, TAZ og YZ1. Det har et enkelt og oversiktelig grensesnitt. ZoneAlarm Free Firewall, zoneAlarm Free Firewall er en brannmur til pc-en din. Free Antivirus er et gratis antivirusprogram, det har e-post skanning, enkel oppdatering, et enkelt brukergrensesnitt. Read more, matthew, uncategorized, få 200 kr i rabatt på halloween kostymer kupong ditt kjp over 1000 kr vg rabattkoder. Excel viewer Excel viewer er et program fra Microsoft som gjr det mulig for de som ikke har Excel å lese Excel filer.

Nyttige og gratis programmer Grunnleggende IT-ferdigheter: Gratis programvare - Full Page De beste gratisprogrammene - Dataporten


Sitemap