Most popular

Eugenikk var datidens genetikk og fikk hy akademisk og samfunnsvitenskapelig status. Vi kjenner alle den tragiske historien til barna fra dette eksperimentet. Hydepunktet i denne debatten kom med..
Read more
Kjp, les mer, rcomen - Multifunksjons tweezer, prisNOK79,00 inkl. Kjp Les mer Broadside Mods - Admiral Nashed 20700, Mekanisk Mod PrisNOK2 190,00 inkl. Kjp Les mer Vandy..
Read more

Eller jeg må kode


eller jeg må kode

låser opp telefonen din, uavhengig av hvilket SIM-kort som står. Er det lenge siden du tok sikkerhetskopi via iTunes, kan du allikevel slappe. SIM-koden må du taste inn på nytt hver gang du har gått tom for strm eller putter det i en ny telefon, med mindre du selv har deaktivert PIN-beskyttelsen, som du kan gjre via innstillingene på telefonen. Da angir du brukernavn og passord, og så er du inne igjen slik at du kan sette en ny kode. Hvis du kan logge på selvbetjening, er der tale om en fejl på den pågldende tjenestes hjemmeside. Vlg, kontakt, så, skriv seat24 kupongkode til os og så, bil og motor. Sådan får du oplyst kontroltallet i TastSelv: Scan registreringsattesten i farver.

Da er du ndt til å slette alt innhold på telefonen og gjenopprette den som en ny telefon. Vi sender dig herefter en besked med dit kontroltal/check-ciffer, som du kan se i TastSelv under. Dermed kopieres all data inn på maskinen, slik at du deretter kan gjenopprette telefonen fra sikkerhetskopien du nettopp tok. Log på TastSelv med NemID. Når det er gjort, blir telefonen som ny igjen da kan du gå igjennom det initielle oppsettet og velge å gjenopprette telefonen fra iCloud-kopien, hvorpå den laster ned alt du har sikkerhetskopi av i nettskyen. Har du valgt å ta sikkerhetskopi av telefonen til iCloud-tjenesten, finnes det en kopi av telefonen din i Apples nettsky, slik at du fint kan slette alt innholdet og gjenopprette den fra iCloud-kopien. Windows Phone, sikkerhetskopi: I denne menyen på Windows Phone kan du angi hva som skal sikkerhetskopieres til Microsofts nettskylsning, OneDrive. Foto: PÅL joakim olsen. Se, hvor du finder kontroltal (også kaldet check-ciffer) eller kodedel 1 og 2 på din registreringsattest. Derfor velger også mange å låse telefonen med en kode, slik at uvedkommende ikke kan få tilgang til det som er lagret på den om den kommer på avveie. Etter ti forsk får du ikke prve mer. Hvis du forsger at logge på med NemID på hardware, skal din computer understtte Java.

Har jernteppet falt, må du altså nullstille telefonen til fabrikkinnstillingene slik at den etterpå fremstår som ny, men med en solid OneDrive-backup kan du få tilbake alt slik det var når du logger på med Microsoft-kontoen din igjen. Hvis det drejer sig om login i din bank, skal du tage kontakte til dem.


Sitemap